ANTALYA / KEPEZ - 100. Yıl Ortaokulu

OKULUMUZDA DEPREM TATBİKATI YAPILDI.

Okulumuz 1.5 dakikada boşaltıldı. Bahçede tüm sınıflar toplanarak tabikatımız başarılı bir şekilde sonuçlandı.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü coşkuyla kutlandı.

Kas

Okulumuzda 10 Kasım Atatürk'ü Anma töreni düzenlendi. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümünde bir kez daha saygı, rahmet ve minnetle yad ediyor; Millî Mücadele kahramanlarımız ve topraklarımızı vatan yapan tüm şehitlerimizin aziz hatıraları önünde saygı ve şükranla eğiliyoruz.

Okulumuzda 10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni'nin düzenlenmesinde emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. Yılı şiirlerle, orotorya, müzikler ve halk oyunlarıyla  çoşkuyla kutlandı. Törende emeği geçen bütün öğrencilerimize, öğretmenlerimize,velilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Okulumuz 2023-2024 eğitim öğretim yılı Okul Aile Birliği Toplantısı 28 Ekim 2022 Cuma günü saat 12.30'da okul bahçesinde yapılacaktır. Okul Aile Birliği çalışmalarına destek vermek için tüm velilerimizin katılımını bekliyoruz.

Ekm

OKULUMUZDA YAPILACAK ORTAK SINAV TARİHLERİ